Analyse der Texte und Übungstypen in den Lehrüchen "Německy s úsměvem" und "Themen" - Dlouhá, Silvie (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá srovnáním učebnic "Něměcky s úsměvem" a "Themen" na základě analýzy textů.
Keywords: Německy s úsměvem; Themen; srovnání; autentičnost; analýza textů