Problematika obsahu živých mléčných bakterií v jogurtových výrobcích - Krátká, Lenka (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá stanovením počtu živých mléčných bakterií v jogurtových výrobcích na různých selektivních půdách v závislosti na době a teplotě skladování.
The problems of the number of viable lactic acid bacteria in yoghurt
Keywords: mléčné bakterie; jogurty; stanovení