Integrace ukrajinských migrantů v České republice - Zborníková, Žaneta (Univerzita Pardubice, 2020)
Cílem práce je analýza problematiky začleňování ukrajinských migrantů na trh práce v kontextu systému sociální péče včetně pomáhajících organizací.
Integration of Ukrainian Migrants in the Czech Republic
Keywords: migrace; integrace; cizinci; Ukrajina; Česká republika; migranti; zaměstnávání; politika; pobyt; migration; integration; foreigners; Ukraine; Czech Republic; migrants; employment; politics; residence