Bezpečnostní audit redakčního systému WordPress - Holý, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce Bezpečnostní audit redakčního systému WordPress se zabývá analýzou bezpečnostních zranitelností redakčního systému WordPress, metodik a utilit. Součástí práce je prověření redakčního systému prostřednictvím simulovaného útoku v laboratorním prostředí a vystavení auditní zprávy.
Security audit of WordPress content management system
Keywords: WordPress; redakční systém; analýzy zranitelností; prolomení autentizace; audit; WordPress; content management system; vulnerability analysis; authentication cracking; audit