Napojení letišť na městskou dopravní infrastrukturu v EU - Vízelka, Václav (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato bakalářská práce je zaměřena na srovnání napojení vybraných letišť na městskou dopravní infrastrukturu. V první části jsou popsány jednotlivé možnosti dopravy na letiště. Druhá kapitola je věnována charakteristice vybraných letišť. Poslední, třetí část, je věnována vyhodnocení dopravy na vybraná letiště, dle získaných informací, pomocí multikriteriální analýzy.
Connection airports on town traffic infrastructure in EU
Keywords: Transport; airports; sorts of transport; multicriterion analysis; Doprava; letiště; druhy doprav; multikriteriální analýzy