Regulace tvorby biofilmu - Skalická, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce se zaměřuje na regulaci tvorby biofilmu u vybraných mikroorganismů. Věnuje pozornost jednotlivým krokům tvorby biofilmu a látkám, které se v daných krocích uplatňují.
Regulation of biofilm formation
Keywords: biofilm; tvorba biofilmu; regulace; mikroorganismy; biofilm; biofilm formation; regulation; microorganisms