Posouzení řízení podniku Synpo, a. s. - Hamršmídová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá analýzou řízení akciové společnosti Synpo. Všímá si především problematiky řízení podnikových činností, řízení výzkumu a vývoje, řízení výroby a řízení lidských zdrojů.
Synpo, a. s. management evaluation
Keywords: řízení podniku; SYNPO Pardubice; řízení výroby; analýza hospodaření