Porovnání ekonomiky zajištění běžné údržby majetku vlastními silami s přechodem na dodavatelský způsob - Šanda, David (Univerzita Pardubice, 2002)
Analýza současného stavu údržby majetku dopravního podniku, kalkulace nákladů a ekonomické zhodnocení.
The comparison of the economics of routine property maintenance done by own sources versus subcontracting
Keywords: dopravní podniky; kalkulace nákladů; údržba; ekonomické ukazatele; porovnání