Alternativní varianta modulového nosiče pro osobní vůz třídy A - Kasl, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2007)
Diplomová práce se zabývá návrhem alternativní varianty modulového nosiče pro osobní vůz Škoda třídy A. Práce obsahuje souhrn a porovnání různých variant. Hlavní důraz je kladen na konstrukční činnost při návrhu nové varianty.
An alternative variant of a cross car beam for an A-class passenger vehicle
Keywords: alternativní varianty; modulové nosiče; automobily třídy A; FEM