Terciální sféra vzdělávání v České republice do roku 2005 - Smejkalová, Blanka (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci vysvětluje pojem terciální sféra vzdělávávní, všímá si faktorů které působí na vývoj terciální sféry a předpovídá její další vývoj.
Tertiary branch of education in Czech republic into year 2005
Keywords: terciární sektor; Vzdělávání; vývoj; Česko; prognózy