Analýza personální politiky ve vybraném podniku - Procházka, Dominik (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato práce se zabývá v prvních dvou kapitolách základům managementu a teorii řízení lidských zdrojů, na jejíž základě je v následujících kapitolách provedena analýza personální politiky ve společnosti Zemědělská a.s. Krucemburk, včetně analýzy mezd ve společnosti a dotazníkového šetření.
The analysis of personnel policy in chosen company
Keywords: řízení lidských zdrojů; management; dotazníkové šetření; uman resource management; management; questionnaire survey