Spokojenost studentů FCHT Univerzity Pardubice s podmínkami při studiu - Halámková, Petra (Univerzita Pardubice, 2012)
Na začátku se práce zabývá potřebou prosazení marketingového přístupu i do řízení škol a přínosy uplatnění marketingových principů v jejich fungování. Dále jsou definovány vstupy a výstupy vzdělávacího programu a podrobněji podmínky a doprovodné služby poskytované studentům při studiu. Hlavní část práce se zabývá vymezením základních pojmů souvisejících s kvalitou služeb, jejími složkami a způsoby jejího měření. Je vysvětlen pojem spokojenost, metody měření spokojenosti a jiné přístupy k zjišťování úrovně kvality služeb.
Students' Satisfaction with the Study Conditions at the Faculty of Chemical Technology of the University of Pardubice
Keywords: student; zákazník; spokojenost; podmínky; kvalita; měření; služba; potřeba; požadavek; student; customer; satisfaction; condition; quality; measurement; service; need; requirement