Uplatnění absolventů vysokých škol ve společnostech Tesco a Unilever - Šmejkalová, Eva (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce pojednává o uplatnění absolventů VŠ v mezinárodních společnostech, jaká je jim věnována pozornost, jak jsou rozvíjeni, motivováni a hodnoceni.
Assertion of graduates in companies Tesco and unilever
Keywords: Trh práce; zaměstnanost; absolventi škol; mezinárodní společnosti; Výběr pracovníků; Motivace; Odměňování; Vzdělávání