Generátor signálu s AD9832 - Hlušička, Jiří (Univerzita Pardubice, 2017)
Cílem této práce je návrh a realizace generátoru s obvodem AD9832, který bude ovládaný mikrokontrolérem. Na řádkovém LCD displeji se pomocí tlačítek a rotačního spínače volí parametry generovaného průběhu (sinus, obdélník). Napájení je zajištěno pomocí AC/DC adaptéru. Teoretická část práce popisuje obecné vlastnosti generátorů a použitých součástek. Praktická část se věnuje samotnému sestavení požadovaného generátoru.
Function generator with AD9832
Keywords: generátor; digitální syntéza; AD9832; redukce; generator; digital synthesis; AD9832; reduction