Práce řidiče v autobusové dopravě a nároky na ni - Jakl, Martin (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce se zabývá analyzováním pracovní náplně řidiče autobusu. Dále jsou v této práci zmíněny důležité právní předpisy, nutné k výkonu tohoto povolání a v závěrečné části je navržena úprava pracovní činnosti na vybraném turnusu.
The bus driver's job and its requirements.
Keywords: autobus; doprava; řidič; bus; transport; driver