Rezervační systém lyžařské školy - Král, Jakub (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce se zaměřuje na analýzu, návrh a implementaci informačního a rezervačního systému firmy provozující lyžařskou školu. Práce vychází ze současného stavu systému rezervací firmy a vyvíjí nový systém na základě požadavků.
Reservation system for ski school
Keywords: system development; reservation systems; Information Systems; ski schools; vývoj systémů; rezervační systémy; Informační systémy; lyžařské školy