The Problemsof diminutives : The Occurence of diminutives in english by comparison with Czech - Trojanová, Michaela (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce poskytuje základní orientaci v dané problematice a nabízí srovnání výskytu a tvoření zdrobnělin v angličtině a češtině.
Problematika zdrobnělin
Keywords: Anglický jazyk; zdrobněliny; lexikologie; morfologie; překládání