Optimalizace činnosti Automatického stavění vlakových cest - Kučera, Petr (Univerzita Pardubice, 2022)
Práce se zabývá optimalizací činnosti funkce Automatického stavění vlakových cest. Charakterizuje současné nastavení činnosti a navrhuje optimalizaci s přihlédnutím ke konkrétním typům infrastruktury.
Optimization of the Automatic Train Route Setting System's activity
Keywords: automatické stavění vlakových cest; vlaková cesta; časová metoda; geografická metoda; kritický bod; inicializační bod; železnice; automatic train route setting system; train route; time method; geographical method; last time point; initialization point; railway