Exekuční řízení ve správním právu - Fialová, Běla (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá výkonem rozhodnutí podle správního řádu, zákona o správě daní a poplatků a občanského soudního řádu. Popisuje vývoj exekuce a vymáhání pohledávek v historickém vývoji až po současnost. Důraz klade na správní výkon rozhodnutí a vymáhání především peněžitých plnění.
Keywords: správní právo; správní řízení; Správní řád; výkon rozhodnutí; poplatky; vymáhání