Systém pořizování majetku na letišti Čáslav - Franc, Ladislav (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce je zaměřená na pořizování majetku na letišti Čáslav. V první části je krátce popsána historie logistiky, současnost, řízení zásob a specifikace pořizování majetku v AČR. Praktická část se zabývá analýzou současného stavu v tomto procesu a poukazuje na nedostatky. Na základě této analýzy jsou ve třetí části navržena opatření, která ukazují cestu k vyřešení těchto problémů.
The system of acquiring of property of the airbase Čáslav
Keywords: logistika letectva; L-159; letecká základna Čáslav; pořizování majetku; logistics of aviation; airbase Čáslav; acquiring of property