Současné loužící procesy při úpravě nerostných surovin - Klikošová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce je zaměřena na technologické postupy loužení nerostných surovin.
Current leaching processes at raw materials treatment
Keywords: hydrometalurgie; loužení; nerostné suroviny; hydrometallurgy; lixiviation; mineral resources