Postavení Letiště Václava Havla Praha na trhu v ČR z hlediska nabídky a poptávky po jeho službách - Burjánková, Věra (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se zabývá nabídkou a poptávkou po službách na Letišti Václava Havla Praha. Charakterizuje Letiště Praha a analyzuje současný stav pomocí finanční analýzy, provozních ukazatelů a analýzy služeb ve srovnání s vybranými letišti na trhu ČR.
The position of Václav Havel Airport Prague on the Czech market with respect to supply and demand for its transport services
Keywords: letecká doprava; nabídka a poptávka v dopravě; analýza služeb; Letiště Václava Havla Praha; air transport; supply and demand in transport; transport services analysis; Václav Havel Airport Prague