Autorita - Munia, Kamil (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá tématem "autorita středoškolského učitele v očích studentů" na střední průmyslové škole. Jejím cílem bylo zmapovat základní představy žáků o tomto pojmu a jeho chápání.
Keywords: pedagogika; autorita; osobnost učitele; dotazníkové šetření