Nová ekonomika - Lelek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá fenoménem nové ekonomiky, zaměřuje se na popis rozsáhlých změn fungování ekonomiky umožněné zejména revolucí informačních a komunikačních technologií. Nabízí pravidla spojená s novou ekonomikou a indikátory pro její měření.
The new economy
Keywords: nová ekonomika; nové směry; nové technologie; Informační technologie; digitalizace