Technologie rozvozu pohonných hmot do čerpacích stanic pohonných hmot firmou EUROBIT s.r.o. a optimalizace tras pro přepravu - Kaplan, Daniel (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce se zabývá přepravou pohonných hmot z rafinerie do čerpací stanice. Na úvod jsou uvedeny právní předpisy týkající se provozování čerpací stanice a rozvozu pohonných hmot. Stěžejní částí je optimalizace trasy pro přepravu pohonných hmot do vybrané čerpací stanice firmy EUROBIT s.r.o. Dále je v práci popsán technologický postup pro přepravu pohonných hmot u firmy EUROBIT s.r.o. a SWOT analýza.
Technology of transport of fuels to filling-stations by EUROBIT s.r.o. company and optimisation of hauls for transport
Keywords: přeprava pohonných hmot; čerpací stanice; SWOT analýza; optimalizace; transport of fuels; filling-station; SWOT analysis; optimisation