Analýza enviromentálních dopadů nákladů vynaložených na recyklaci vybraného druhu odpadu - Unzeitigová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce se zabývá problematikou související s životním prostředím. Zaměří se na způsoby nakládání zejména s plastovým odpadem. Důležitou část pak tvoří popis způsobu recyklace v reálném podniku. Nakonec je provedena analýza látkových a energetických toků.
Analysis of the enviromental impact of recycling costs for the selected type of waste
Keywords: odpad; recyklace; plast; životní prostředí; waste; recycling; plastic; environment