Univerzitní portál - Musilová, Alena (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato bakalářská práce se zabývá využitím konkrétního portálového řešení pro Univerzitu Pardubice. Práce se dotýká portálu obecně, vysvětluje pojmy, které s portálem souvisí a dále se zabývá popisem konkrétního portálu. Také jsou v bakalářské práci uvedeny podobně portály, které jsou na trhu. Na závěr je zhodnocení Microsoft SharePoint jako možného řešení pro Univerzitu Pardubice.
University portal
Keywords: portály; CMS; DMS; standardy; SharePoint; Microsoft