Investorský trojúhelník ve světle finanční analýzy - Kuběnka, Michal (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá problematikou finančního investování do podniku. Srovnává některé z možných cest kvantifikace ukazatelů stěžejních pro investorské rozhodování při realizaci investice. Případová studie je orientována na Paramo. Závěrečná část se zabývá průzkumem preferencí investorského rozhodování v pardubickém regionu.
Investor triangle in the light of financial analysis
Keywords: Finanční analýza; Investice; investování; hodnocení investic; Paramo, a. s. Pardubice