Studium vlastností kompozitních materiálů s použitím různých druhů matric - Kalmus, Roman (Univerzita Pardubice, 2002)
Studie o mechanických, termomechanických vlastnostech, chemické odolnosti různých druhů polymerních matric. Popis vlastností sklovláknitých kompozitních materiálů na bázi různých druhů polymerních matric.
Study of properties composite materials with use various types of matrix
Keywords: polymerní matrice; sklovláknité výztuže; kompozitní materiály; polybutadienové kaučuky; epoxidové pryskyřice; polyestery; mechanické vlastnosti; chemická odolnost