Podpora elektronického vzdělávání - Plecháč, Jan (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce se zabývá vytvořením aplikace pro podporu elektronického vzdělávání a dále seznamuje čtenáře s touto aplikací.
Support for electronic education
Keywords: e-learning; C#; LINQ; Entity Framework; ASP.NET; Sharepoint