Analýza příčin odhalených podvodů v oblasti čerpání dotací z fondů Evropské unie - Vodehnalová, Jana (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce analyzuje příčiny odhalených podvodů v oblasti čerpání dotací z fondů Evropské unie. Zabývá se zejména podvody v oblasti regionální politiky v programovém období 20072013. Hlavním cílem práce je analyzování a podrobné rozebrání těchto podvodů spolu s vytyčením rizikových oblastí. Práce také obsahuje statistiky nahlášených podezření na podvod i případů, ve kterých došlo k poškození finančních zájmů Evropské unie.
Analysis of Causes of Revealed Frauds in the Sphere of Obtaining Grants from the Funds of European Union
Keywords: fondy Evropské unie; dotace; odhalené podvody; regionální politika; European Union funds; grants; revealed frauds; regional policy