Kombinovaná doprava v regionu Východní Čechy - Šafář, Milan (Univerzita Pardubice, 1998)
Hlavním úkolem práce bylo navrhnout systém kombinované dopravy pro region Východní Čechy.
Keywords: Kombinovaná doprava; kontejnerová přeprava; východní Čechy; mezinárodní silniční doprava; ekologie