Inovace a kreativita ve společnosti Zenit, spol. s. r. o. - Zubcová, Radka (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zabývá inovacemi, typy inovací a inovačními procesy v konkrétním podniku. Teoretická část se zabývá vymezením základních pojmů, které souvisí s inovacemi (např. inovace a její typy, invence, intuice, inovační podnikání, kreativita). Praktická část rozbírá předpoklady k zavádění inovací a realizaci inovačního procesu v konkrétním podniku. Cílem této práce je zhodnotit inovační schopnost podniku s následnými návrhy a doporučeními.
Innovation and creativity in Zenit, spol. s. r. o.
Keywords: Inovace; typy inovací; inovační proces; inovační strategie; inovace a konkurenceschopnost; úspěšnost inovací; Innovattion; types of innovattion; innovattive process; inovattion strategy; inovattion and competitivenes; successful inovattion