Zlepšení dopravní obslužnosti pro jižní část Olomouckého kraje - Stratil, Jiří (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce je zaměřena na otázku dopravní obslužnosti v části Olomouckého kraje a také v části Jihomoravského kraje. Zabývá se možnostmi zlepšení dopravní obsluhy v daném regionu. Na základě provedených analýz navrhuje případná zlepšení dopravní obsluhy území.
The improvement of the traffic attendance for the southern part of the Olomouc region
Keywords: passenger traffic; the integrated traffic systems; tact time table; transfer nodes; osobní doprava; integrované dopravní systémy; taktový jízdní řád; přestupní uzly