Elektronická komunikace občana s veřejnou správou - Jakubalová, Lada (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce pojednává o komunikaci občana s veřejnou správou pomocí elektronických podatelen a portálů veřejné správy.
Electronic communication of a citizen with public administration
Keywords: Komunikace; Informační systémy; elektronické služby; veřejná správa