Právní postavení a funkce tvz. neziskových organizací - Dvořáková, Petra (Univerzita Pardubice, 1997)
Cílem práce bylo co možná nejlépe charakterizovat právní postavení a funkci organizací, kterým se souhrně říká neziskové.
Legal position and function so- colled nonprofit organizations
Keywords: Neziskové organizace; Nevládní organizace; právní postavení