Řízení dopravních procesů na koridorových tratích - Bolek, Michal (Univerzita Pardubice, 2002)
Porovnání klasického a dálkového způsobu řízení dopravy s ohledem na železniční koridory a variantní návrh řízení dopravy na trati Kolín - Česká Třebová.
Controlling of transport processes on railway corridor routes
Keywords: železniční doprava; železniční koridory; dálkové ovládání; zabezpečovací zařízení; trať Kolín - Česká Třebová