Doručování zásilek na pobočce České pošty, s.p. Obruby - Adamec, Václav (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce se zabývá analýzou procesu doručování zásilek Českou poštou, s.p. na konkrétním případě obce Obruby. Na úvodní kapitolu, shrnující teoretické aspekty doručování zásilek Českou poštou, s.p., navazuje analýza stávajícího procesu doručování zásilek v konkrétní obci Obruby. Závěrečná kapitola je věnována různým možnostem optimalizace sítě poboček a zhodnocení jejich ekonomických parametrů. Řešení, které představuje nejekonomičtější variantu pro Českou poštu, s.p., je však v rozporu se zájmy a preferencemi obyvatel obce.
Postal Delivery by the Czech Post, state enterprise, at the Post Office Obruby
Keywords: Czech Post; postal delivery; optimization; branch network; Obruby village; Česká pošta, s.p.; doručování zásilek; optimalizace; síť poboček; obec Obruby