Pracovní spokojenost a hrozba nezaměstnanosti - Lánová, Hana (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou pracovní spokojenosti a hrozbou ztráty zaměstnání. Teoretická část pojednává o teorii pracovní spokojenosti, sleduje faktory, které determinují pracovní spokojenost a zapříčiňují nespokojenost v zaměstnání. Praktická část je zaměřena na vyhodnocení malého anketního průzkumu provedeného na náhodně vybraném vzorku zaměstnanců konkrétního podniku vyrábějícího prvky pro stavebnictví.
Job satisfaction and a threat of unemployment
Keywords: pracovní spokojenost; nezaměstnanost; determinanty pracovní spokojenosti; trhy práce; job satisfaction; unemployment; job satisfaction factors; labour market