Karuselové obchody a možnosti boje proti nim v České republice - Macháčková, Aneta (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou daňových úniků v oblasti DPH se zaměřením na karuselové obchody a jejich princip fungování. Součástí práce jsou současná a připravovaná opatření v boji proti karuselových obchodům v České republice a Evropské unii.
Carousel frauds and possibilities to fight against them in the Czech Republic
Keywords: karuselový obchod; daň z přidané hodnoty; daňový únik; boj proti daňovým únikům; carousel fraud; value added tax; tax evasion; the fight against tax evasion