Kvalita a dostupnost veřejné správy - Vobořil, Zbyněk (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce popisuje kvalitu a dostupnost veřejné správy v České republice. Kapitoly diplomové práce jsou rozděleny do dvou skupin, a to do teoretické a praktické části.
Quality and availability in public administration
Keywords: Public Administration; audit; Quality; customers; services; productivity; Corruption; audit; Kvalita; zákazníci; služby; produktivita; Korupce; veřejná správa