Měření výkonnosti výrobního procesu podniku JDK, spol. s r.o. - Urbanová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2004)
Cílem práce je hodnocení metod měření výkonnosti v návaznosti na výrobní proces podniku JDK, spol. s r.o. a na základě zhodnocení současného stavu aplikovat metody nové, které měří detailněji výkonnost výrobních procesů v podniku a procesů, které s nimi souvisejí, doporučit doplňující ukazatele.
Metering efficiency of industrial process society JDK, limited liability company
Keywords: výrobní procesy; hodnocení výkonnosti; Měření; Balanced ScoreCard; Finanční analýza; Logistika