Stochastické modely zásob - Stuchlíková, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2019)
Cílem diplomové práce je provést optimalizaci zásobovacího systému u vybraného podniku. Zaměřit se na teoretický popis základních i pokročilých stochastických modelů zásob. Jejich fungování pak prezentovat na praktických příkladech.
Stochastic models of stocks
Keywords: zásoby; stochastické modely; optimalizace; náklady; stocks; stochastic models; optimization; costs