Využití sociálních sítí pro marketing organizace - Pour, Evžen (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato bakalářská práce má za cíl poskytnout komplexní přehled o možnostech využití sociálních sítí pro marketing organizace. Obsahuje přehled sociálních sítí a jejich funkcí, trendy v oblasti marketingu na sociálních sítích a návrh pravidel pro jejich efektivní využívání. Teoretické poznatky jsou aplikovány na sociálních sítích chrámu sv. Barbory a výsledná doporučení tak mohou být použita památkovými organizacemi.
Use of Social Media for a Company Marketing
Keywords: internetový marketing; sociální sítě; sociální síť Facebook; sociální síť Instagram; internet marketing; social networks; social network Facebook; social network Instagram