Posouzení možností rozvoje dráhového systému - Pelikán, Tomáš (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor v práci předkládá studii druhé vzletové a přistávací dráhy na letišti Praha-Ruzyně s ohledem na vzrůst výkonů, s přeložkou komunikcí. Posuzuje vliv letiště na okolí.
Keywords: letiště; letectví; Ruzyně; dráhy; rozvoj