Aplikace pro správu předplatitelů denního tisku - Kamler, Jindřich (Univerzita Pardubice, 2015)
Cílem této práce je vytvoření aplikace pro správu předplatitelů denního tisku. Teoretická část práce je zaměřena na vývoj programovacího jazyka Java, popis knihovny Swing a JavaFX. Dále jsou popsány možnosti přístupu k relační databázi MySQL. V praktické části je řešena implementace aplikace na základě analýzy funkčních a nefunkčních požadavků, návrh databázového modelu a grafického uživatelského rozhraní.
Newspapers subscription management system
Keywords: Java; JavaFX; FXML; MySQL; subscription; newspapers; předplatné; denní tisk