Marketingové řízení firmy Tirad, s.r.o. - Dvořáková, Jitka (Univerzita Pardubice, 2007)
První část bakalářské práce obecně definuje marketingové řízení, co je obsahem jednotlivých činností a jak by měly firmy přistupovat k tvorbě marketingového mixu. Druhá část práce charakterizuje podnik a dále pak popisuje marketingové prostředí, ve kterém se nachází a jakým způsobem je realizován samotný marketing. Cílem bakalářské práce je nahlédnout do činností firmy Tirad, s.r.o. a zhodnotit její současnou situaci.
Marketing management of the company Tirad, Ltd.
Keywords: propagation; marketing management; marketing information systemy; Marketing mix; propagace; Marketingové řízení; marketingové informační systémy; Marketingový mix