Marketingová komunikace RegioJet a.s. v segmentu železniční osobní dopravy - Novotný, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací RegioJet a.s. v segmentu železniční osobní dopravy. První kapitola obsahuje teoretické vymezení marketingové komunikace. V rámci druhé kapitoly je představena společnost RegioJet a.s. a je provedena analýza marketingové komunikace RegioJet a.s. v segmentu železniční osobní dopravy, zejména s ohledem na využívané nástroje marketingové komunikace. Na základě provedené analýzy jsou definovány slabé stránky marketingové komunikace společnosti RegioJet a.s. Ve třetí kapitole jsou navrženy aktivity v oblasti marketingové komunikace RegioJet a.s. v segmentu železniční osobní dopravy, které povedou ke zlepšení marketingové komunikace společnosti.
Marketing communication of RegioJet a.s. in the segment of railway passenger transport
Keywords: marketingová komunikace; marketingový mix; železniční osobní doprava; RegioJet a.s.; marketing communication; marketing mix; railway passenger transport; RegioJet a.s.