Rodinná politika ve městě Kutná Hora - Jiříková, Martina (Univerzita Pardubice, 2012)
Cílem bakalářské práce je analýza rodinné politiky ve městě Kutná Hora. První tři kapitoly se věnují výše uvedené problematice v České republice (např. finanční a materiální zajištění rodiny, služby péče o děti, podpora rodin se specifickými potřebami atd.) a poté charakteristikou města Kutná Hora. V následujících kapitolách jsou zahrnuta všechna aktuální zařízení a aktivity rodinné politiky ve městě Kutná Hora. Závěrem práce je zpracována případová studie třech rodinných center, které fungují v Kutné Hoře.
Family Policy in the Town of Kutná Hora
Keywords: rodina; rodinná politika; legislativa; finance; služby; aktivity na podporu rodin; město Kutná Hora; rodinná centra; family policy; legislation; finance; services; activities to support families; city of Kutná Hora; family centres