Příměstská doprava v okolí velkých měst - Kosina, Pavel (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce se zabývá problematikou příměstské dopravy. Práce je rozčleněna do tří částí. První část práce shrnuje teoretické poznatky k řešené problematice. V rámci druhé části je provedena analýza stávajícího stavu příměstské dopravy města Pardubice. Třetí část práce je částí návrhovou. Na základě provedených analýz jsou navržena opatření pro dopravní obslužnost okolí města Pardubic, která přispívají ke zlepšení stávajícího stavu příměstské dopravy.
Suburban traffic around major cities
Keywords: suburban traffic; transport service; integrated transport system; Pardubice; příměstská doprava; dopravní obslužnost; integrované dopravní systémy